Další velký úspěch v podání Martina Strnada alias Kobbyho. Dne 16.4.2017 se ve spolupráci portálu TOPGAMING.eu a herního klubu RE-LOAD uspořádala kvalifikace na Mistroství české a slovenské republiky ve hře FIFA 2017! RediA KobbyCz se umístil na krásném druhém místě.

Read it

Ve dnech 13-14.2.2016 se uskutečnil herní festival UniCon. Na tomto turnaji nemohl chybět RediA CS:GO tým, který se snažil poprat o ty nejlepší příčky. Jak celý turnaj ve slovenské Trnavě dopadl? V rozhovoru se nám vyjádřil Pavel 'KonKy' Blatoń.

Read it

Dnes jsem si pro Vás připravil zajímavý rozhovor s bývalým kapitánem RediA FIFA sekce Richardem Růžičkou, který vyrazil do německého Erfurtu na turnaj ve Fifě 2016 společně s dalšími pěti Čechy.

Read it

Ve dnech 23.-26.7.2015 se na Ostravském výstavišti konala velkolepá akce nesoucí název LANCRAFT 2015. Nejodvážnější týmy z celé ČR přijely do Ostravy bojovat o vysoké prize money ať už ve hře Counter Strike Global Offensive nebo League of Legends atd. RediA tým měl zastoupení ve hře Counter Strike G...

Read it

Zdravíme všechny naše fanoušky a návštěvníky webu. RediA tým a především FIFA 2015 sekce má za sebou opravdu podařený víkend. Co se za celý víkend událo? Více se dozvíte v další části novinky.

Read it

Napsal Twixxy, 09.12.2013

Náš partnerský portál Playzone.cz připravil první turnaj v Battlefield 4.

Ano, je tomu tak, chvíle ticha končí, akční série Battlefield se opět vrací na PLAYzone. Kromě informací k turnajům na PLAYzone přinášíme informace o nadcházející německé akci s názvem Northcon, které se zúčastní jeden z českých týmů.

Dlouho bylo ticho po pěšině a nyní je třeba už vyložit karty na stůl. Vracíme se k vám se sobotními Nightcupy v módu Domination 5vs5. První, resp. nultý, NightCup proběhne v sobotu 14. 12. od 18:00 hodin, do té doby máte čas se zaregistrovat na tomto odkaze. Není nutné, abyste měli svůj vlastní server, jelikož máme pro vás na Nightcupy připravené 4 servery od poskytovatele herních serverů gamed.de. Pokud byste však měli zájem si nějaký ten herní servřík pro sebe pořídit, můžete si server objednat na stránkách gamed.de. Turnaji vás bude provázet a i na vás dohlížet známe duo z předešlého dílu:

{#Česká Republika} Martin "vincezo" Štefek
{#Česká Republika} Radek "Dcsn" Vebr

Letos však dojde ke zpřísnění pravidel. Prohřešky v podobě nepotvrzených výsledků, či nedodání screenshotu k zápasům budou trestány přísněji, stejně tak jako cheating a další.

Jen na vás, hráčích, zaleží, jak bude Battlefield 4 do budoucna dotován cenami. Jelikož od vaši účasti na Nightcupech se bude dále odvíjet podpora této hry.

V případě, že potřebujete poradit ohledně webu PLAYzone, či chcete pomoci s registraci do turnaje, neváhejte nás kontaktovat přes "Soukromou zprávu" nebo napište zde přímo do komentářu, co vás trápí.

Northcon

Další LAN akcí na které se objeví Battlefield je nadcházející největší německá akce s názvem Northcon. Akce se koná již tento víkend, tedy 5. - 8. prosince v německém Neumünsteru.

Na letošním ročníku Northconu se představí hned dva turnaje v Battlefield 4. První z turnajů bude bohatě dotovaný a bude se hrát 5on5 Domination. Tohoto turnaje se také zúčastní český zástupce, Battlefield 4 sekce týmu eSuba, pro tým půjde o první LAN akci v Battlefield 4. Tento turnaj začíná v pátek 6. prosince a je určen pro 32 týmů. Aktuálně je přihlášen plný počet, tedy všech 32 týmů.
Dalším turnajem bude 8on8 Conquest, který je už ovšem bez dotace a začíná v sobotu 7. prosince. Turnaj je určen pro 16 týmů a i do něj je přihlášen plný počet týmů. Oba turnaje se budou hrát systémem Double-elimination.

Ceny pro 5on5 Domination turnaj

  • 1. místo: 5x grafická karta NVIDIA GTX 780
  • 2. místo: 5x zdroj bequiet! Dark Power Pro 10 750W CM
  • 3. místo: 5x poukázka na pizzu v hodnotě €50

Sestava týmu eSuba.INTEL pro Northcon

 

  • Lukáš 'ziki' Žikovský
  • Pavel 'lord' Karásek
  • David 'tarqu' Bochořák
  • Helena 'HylDEg4RD4' Bednářová
  • Miloš 'spirit' Königsmark

Shrnutí:
  Kdy: 5. - 8. prosince 2013
  Kde: Neumünster, Německo
  Turnaje: 

  • 5on5 Domination pro 32 týmů - hlavní turnaj
  • 8on8 Conquest pro 16 týmů

    Zdroj: Playzone.cz






Celkem 0 komentářů
Před psaním vzkazů se musíte přihlásit.

Sponsors

Červená Sedma
i3D.net
Vyroba-dresů.cz

Partners

NahoruNahoru