Další velký úspěch v podání Martina Strnada alias Kobbyho. Dne 16.4.2017 se ve spolupráci portálu TOPGAMING.eu a herního klubu RE-LOAD uspořádala kvalifikace na Mistroství české a slovenské republiky ve hře FIFA 2017! RediA KobbyCz se umístil na krásném druhém místě.

Read it

Ve dnech 13-14.2.2016 se uskutečnil herní festival UniCon. Na tomto turnaji nemohl chybět RediA CS:GO tým, který se snažil poprat o ty nejlepší příčky. Jak celý turnaj ve slovenské Trnavě dopadl? V rozhovoru se nám vyjádřil Pavel 'KonKy' Blatoń.

Read it

Dnes jsem si pro Vás připravil zajímavý rozhovor s bývalým kapitánem RediA FIFA sekce Richardem Růžičkou, který vyrazil do německého Erfurtu na turnaj ve Fifě 2016 společně s dalšími pěti Čechy.

Read it

Ve dnech 23.-26.7.2015 se na Ostravském výstavišti konala velkolepá akce nesoucí název LANCRAFT 2015. Nejodvážnější týmy z celé ČR přijely do Ostravy bojovat o vysoké prize money ať už ve hře Counter Strike Global Offensive nebo League of Legends atd. RediA tým měl zastoupení ve hře Counter Strike G...

Read it

Zdravíme všechny naše fanoušky a návštěvníky webu. RediA tým a především FIFA 2015 sekce má za sebou opravdu podařený víkend. Co se za celý víkend událo? Více se dozvíte v další části novinky.

Read it

Napsal kuilys, 10.08.2015

Dota The International 2015 zná vítěze

 

 

 

 

 

Od 3. 8. v americkém Austinu vrcholila událost roku ve hře Dota 2 a sice mezinárodní šampionát, kterého se účastnilo celkem 16 týmů z celého světa. A i přes velké množství asijských týmů (konkrétně těch z Číny) se nakonec podařilo turnaj ovládnout přeci jen domácímu týmu, který si odnáší astronomických 6 miliónů euro. 

Fanoušci mohli turnaj sledovat přímo v klientovi Doty, pokud si zakoupili vstupenku nebo placený obsah (Compendium), či na nám dobře známém Twitchi, kde se hrálo "takřka" non-stop. Samotný akce ale byla skvělá i pro fanoušky na místě, pro které to musel být neskutečný zážitek. Aréna přizpůsobená pro šampionát totiž praskala ve švech. Samotné grandfinále a souboj mezi EG a CDEC pak sledovalo na streamech dohromady 3,5 milionu diváků. 

Evil Geniues se do grand finále dostali z lower bracketu, kdy si ve finále spodního pavouka dokázali poradit s čísnkými LGD vítězstvím ve dvou hrách (hrálo se na dvě vítězné mapy). V grand finále si pak museli poradit z dalšími čínskými vyzývateli CDEC, jež se dostali na turnaj skrze divokou kartu a do té doby si neodnesli z jiného turnaje jediné vítězství. Přesto CDEC dokázali bracketem proplout bez jediné porážky až do grand finále a paradoxně den před grand finále poslali právě Evil Geniuses do lower bracketu. Grand finále už ale bylo o jiné hře a o větším tlaku, se kterým si lépe poradili domácí Evil Geniuses (EG) z USA a velké finále ovládli bezkononkurenčně 3:1 na mapy a CDEC se tak museli spokojit "pouze" s druhým místem. 

GRAND FINÁLE

  EG {#Spojené státy americké}       3 1     {#Čína} CDEC
ppd {#Spojené státy americké} {#Čína} Q
Fear {#Spojené státy americké} {#Čína} Agresiff
Universe {#Spojené státy americké} {#Čína} Shiki
Aui_2000 {#Kanada} {#Čína} Xz
Suma1L {#Pákistán} {#Čína} Garder 

Je to také poprvé, kdy turnaj ovládl domácí tým. Pro domací fanoušky a návštěvníky je to pak svým způsobem satisfakce, jelikož se už dlouho debatuje o systému kvalifikace na šampionát, kdy Čína obsazuje z pravidla polovinu dostupných slotů a dokonce má svojí kvalifikaci. 

Umístění všech týmů 

1. {#Spojené státy americké} Evil Geniuses - 6 630 109 $
2. {#Čína} CDEC - 2 854 630 $
3. {#Čína} LGD Gaming - 2 210 036 $
4. {#Čína} Vici Gaming - 1 565 442 $
5.-6. {#Čína} EHOME, {#Ruská federace} Virtus Pro - 1 197 103 $
7.-8. {#Korejská republika} MVP. Phoenix, {#Evropská unie} Team Secret - 828 764 $
9.-12. {#Čína} Invictus Gaming, {#Spojené státy americké} compLexity, {#World} Cloud 9, {#Ruská federace} Empire - 221 004 $
13.-16. {#Korejská republika} MVP.H6ix, {#Malajsie} Fnatic, {#Ukrajina} Natus Vincere, {#Čína} Newbee - 55 251 $

The International 2015 nebo-li TI5 je za námi a astronomických 17 milionů dolarů je již také rozdaných a nám nezbývá nic jiného, než se těšit už na příští ročník, kdy se možná budou bořit další hranice a milníky této stále rostoucí hry a její komunity.

Zdroj: Dota2.cz Playzone.cz






Celkem 0 komentářů
Před psaním vzkazů se musíte přihlásit.

Sponsors

Červená Sedma
i3D.net
Vyroba-dresů.cz

Partners

NahoruNahoru