Další velký úspěch v podání Martina Strnada alias Kobbyho. Dne 16.4.2017 se ve spolupráci portálu TOPGAMING.eu a herního klubu RE-LOAD uspořádala kvalifikace na Mistroství české a slovenské republiky ve hře FIFA 2017! RediA KobbyCz se umístil na krásném druhém místě.

Read it

Ve dnech 13-14.2.2016 se uskutečnil herní festival UniCon. Na tomto turnaji nemohl chybět RediA CS:GO tým, který se snažil poprat o ty nejlepší příčky. Jak celý turnaj ve slovenské Trnavě dopadl? V rozhovoru se nám vyjádřil Pavel 'KonKy' Blatoń.

Read it

Dnes jsem si pro Vás připravil zajímavý rozhovor s bývalým kapitánem RediA FIFA sekce Richardem Růžičkou, který vyrazil do německého Erfurtu na turnaj ve Fifě 2016 společně s dalšími pěti Čechy.

Read it

Ve dnech 23.-26.7.2015 se na Ostravském výstavišti konala velkolepá akce nesoucí název LANCRAFT 2015. Nejodvážnější týmy z celé ČR přijely do Ostravy bojovat o vysoké prize money ať už ve hře Counter Strike Global Offensive nebo League of Legends atd. RediA tým měl zastoupení ve hře Counter Strike G...

Read it

Zdravíme všechny naše fanoušky a návštěvníky webu. RediA tým a především FIFA 2015 sekce má za sebou opravdu podařený víkend. Co se za celý víkend událo? Více se dozvíte v další části novinky.

Read it

Napsal Tommy, 07.04.2014

Už to teďka nebude ani tolik napínavé, protože celou pointu jsem prozradil v nadpisu novinky. Ale věřte, že z úspěchu máme takovou radost, že připravit vás o překvapení a napínání nám za to stojí. Naší League of Legends sekci, kterou má pod malíčkem Ondřej 'Andy' Klusáček se podařilo na LAN turnaji, o kterém jsme Vás informovali v tomto článku ukořistit to nejcenější umístění. Pravda. Očekávání byla veliká ale i tak nás první místo velice potěšilo. Pojďme si říct detaily o průběhu celého turnaje, jenž se neobešel bez menších problémů.

Buxton cup
Začnemě ale pěkně po pořádku. Turnaj ve hře League of Legends se konal 5.dubna v Liberci v obchodním centru Babylon. Začátek turnaje byl naplánován na 10:00. Sjezd týmů však už začal o hodinu dříve a to v 9:00. Probíhaly přípravy a čekalo se na ostatní hráče. V deset hodin už nic nebránilo tomu, aby se mohlo začít hrát. Bohužel ale hned první minuty po započatí hry začli některé hráče potkávat problémy s počítači. Týkalo se to bohužel hlavně našich hráčů. V důsledku stahování aktulizací antivirového systému a jejich instalací se stal počítač pro jednoho z našich hráčů v průběhu hry absolutně nepoužitelným. Admini proto byli nuceni zakročit, zápas přerušit a nařídit jeho znovu odehrání. Bohužel to se už tolik nelíbilo ostatním hráčům, kteří museli čekat kvůli zdržení, které vzniklo tímto nařízením. Naši hráči hned v prvním zápasu utekli se štěstím soupeřům z lopaty a dokázali obrátit velice nečekaně průběhu zápasů na svou stranu.

Zleva: Lakkej, Egby, Andy, Pompeus, Proof


Soupeře nakonec rozmetli a otevřela se jim cesta dál do čtvrtfinále. Někteří naši hráči bohužel neudrželi svoje emoce na uzdě a v důsledku toho pronesli některá nepříliš vhodná slova k oponentům. Jednalo se především o hráče 'Proof', který zastupoval našeho slovenského hráče Dareona. Ten se LANky neúčastnil z jednoduchého důvodu a tím je vzdálenost z místa jeho bydliště do Liberce. Proto se rozhodlo o jeho zastoupení ex členem sekce Proofem. Právě on však ale pronesl asi nejhrubější hlášku na soupeřova bedra. Po hře k nim pronesl, že hra byla jednoduchá a bez problémů je porazili. Doslova cituji jeho slova "tutoriál". Takováto prohlášení nejsou sportovní, hráčská a už vůbec né čestná. Bohužel se i tak stalo a tak si naši borci, ikdyž v tom všichni neměli vinu, nezískali zrovna nejlepší reputaci.

I tak ale jejich boj neskončil. Ba naopak. Základní skupina, ve které jsme porazili celek pojmenovaný 'Time to Troll' byla teprve rozjezd před špičkou ledovce. Ve čtvrtfinále se podařilo porazit celek 'TNSIaB' a v samotném finále na nás čekal tým KNockouTers. Výsledky samotných zápasů si můžete prohlédnout přímo v bracketu ze samotné LANky.



Za tým RediA e-Sport Team našim borcům z League of Legends velice gratulujeme za jejich dosažený výsledek. Děkujeme, že nás reprezentovali a doufáme, že si svou pomyslně nastavenou laťku udrží nejvýše po co nejdelší dobu. Týmům, které se cítili být dotčeni chováním našeho týmu se omlouváme a doufáme, že do příštího turnaje nebude dán podmět k tomu, aby se naši hoši začali chovat jinak, než to obvykle dělávají. Rozhodně ale za svou sekcí stojíme a na tom se nic měnit nebude. Na závěr se pojďme ještě společně mrknout na konečné umístění na bedně.

1. RediA e-Sport Team
2.   KNouckouTers
3.  Team No sir im a bear


Z celé LANky nám udělá report samotný kapitán sekce League of Legends, Ondřej 'Andy' Klusáček.

Ahoj Andy, nejdříve mě dovol abych ti ještě jednou moc pogratuloval k Vašemu dosaženému výsledku. Jsme moc rádi že se Vám takhle zadařilo. Pověz mi jak to vše v osudný den začlo. Jak jste se dopravovali, jaká byla cesta a příprava na turnaj? Věnovali jste tréninku před LANkou více času?

Děkuji, Tommy. My jsme také rádi za možnost reprezentace a doufáme v opakování podobné akce. Do přípravy jsme se snažili dát maximum, to se nám víceméně povedlo a je to jeden z důvodů našeho úspěchu. Co se týče dopravy, jeli jsme odděleně - jedna skupina z Prahy a druhá z Ústeckého kraje. Až na menší orientační potíže na místě vše proběhlo vše v pořádku.

Jak na Vás působila herna, kde turnaj probíhal? Byla herna dobře připravena na takovouto větší akci? A co samotná organizace pořadatelů? Nebyli při začátku turnaje nějaké problémy?

V herně jsme ještě předtím nikdo nebyl a byli jsme příjemně překvapení jejím prostředím. Je pravda, že nastaly drobnější technické problémy, které měly jisté důsledky. Co se týče pořadatelů, jsme velmi, opakuji velmi spokojeni. Nikdo z nás nečekal takovou ochotu, jelikož jsme věděli, že jde o menší turnaj a byli jsme velmi příjemně překvapení jejich jednáním.

Na kdy byl plánován přesný začátek turnaje? Stihl se termín dodržet?

To trochu navazuje na předchozí otázku. Pořadatelé se osvědčili a všechno začalo v pravý čas. Rozdaly se informace o následujícím dění, co se týče organizace a turnaj mohl začít. Skutečně dobrá práce od pořadatelů.

Jaký zápas pro Vás byl nejtěžší, který naopak nejsnažší?

Nejtěžší zápas byl nepochybně první. Jak z psychické, tak fyzické stránky. 67 minut nervydrásající akce. I přesto moc děkuju klukům(a to i z enemy teamu, well played) za tuhle hru, protože nám hodně dala a řekl bych, že se na ní i dobře koukalo. Nejlehčí hra..to je těžká otázka, Tommy. Nejde říct, že ani jedna z her byla jednoduchá. Jen byly zkrátka lehčí. Nechci být konkrétní, promiň.

Ohledně prvního zápasu, hodně se to tu už řešilo ale můžeš nám podat tvůj pohled na věc?

Další z nelehkých otázek. Z mého pohledu šlo o řadu na sebe navazujících blbých náhod. Jednou to byl technický problém, poté můj brainlag, poté další řada pauz a podobných věcí. Ozval se flame z enemy teamu a i ze strany už vypadlých teamů. To nás pochopitelně mrzelo, ale co se dá dělat. Díky ochotnosti pořadatelů jsme dostali ještě jednu šanci a tou byla rematch. Ten naší hru zvrátil a jako zázrakem nás udržel v turnaji. Touhle cestou se ještě chci omluvit všem touto záležitostí postiženým a vynasnažím se, aby se tato věc už neopakovala.

Dobře, závěrem se zeptám jestli jste vítězství nějak oslavovali nebo teprve budete?

Vítězství jsme oslavovali hned na místě, máme z něj taky plno fotek, zážitků a vzpomínek. Všichni jsme byli vážně šťastní a po tak hrozne tough první kole jsme 1. místo skutečně nečekali. Byla to naše první lan akce a k tomu zlatá.

Ok, děkuji moc za tvůj čas a ještě jednou za celou Rediu gratuluji!

Taky děkujeme!


Fotografie z akce přidáme v průběhu dnešního večera, krátkou ukázku budete moci vidět zde a veškeré fotografie z akce pak budou k nahlednutí v naší galerii. Stejně tak si pro vás speciálně přichystáme ještě rozhovor s naším kapitánem sekce a tím je již zmiňovaný Andy. Udělá nám menší report z akce a vyjádří se k problémům, které v průběhu turnaje nastaly. Pokud máte zájem o další informace, pak vás odkážeme na samotný facebook akce zde.

BUXTON CUP - facebook
KnT web - Report celého turnaje







Avatar
 #4 Management CR kuilys 07.04.2014 / 20:46     Dislike 154  
Dobrá práce borci Exclaim
Avatar
 #3 CR Proof 07.04.2014 / 18:51     Dislike 132  
#2: No hard feelings, jen jsem měl takovej pocit, jako že jsi mi to chtěl narvat do ksichtu za každou cenu. heh, I was wrong lol. All good. Wink
Avatar
 #2 Management CR Tommy 07.04.2014 / 18:13     Dislike 116  
Já si nemyslím že bych to nějak hodně omýval. Jen jsem to chtěl vše uvést na pravou míru. Dost lidí si na celej klan stěžovalo že se neumíme chovat atd. Proto si myslím že je lepší to vše vysvětlit. Nijak to nemyslím špatně vůči tobě Proofe. Naopak jsem rád že jsi klukům hostnul a pomohl jim k vítězství. To že šlo o nával emocí jsem v článku také zmínil a zastal se tě tak ..
Avatar
 #1 CR Proof 07.04.2014 / 17:45     Dislike 163  
Jsem si vědom toho, jak špatně jsem se zachoval a celému enemy teamu jsem se za to omluvil a všichni to přijali a pochopili, že šlo o nával radosti a moji hlášku "tutorial" který je v tomto článku nesmyslně omývána až moc, vzali s nadhledem.
Celkem 4 komentáře
Před psaním vzkazů se musíte přihlásit.

Sponsors

Červená Sedma
i3D.net
Vyroba-dresů.cz

Partners

NahoruNahoru