Další velký úspěch v podání Martina Strnada alias Kobbyho. Dne 16.4.2017 se ve spolupráci portálu TOPGAMING.eu a herního klubu RE-LOAD uspořádala kvalifikace na Mistroství české a slovenské republiky ve hře FIFA 2017! RediA KobbyCz se umístil na krásném druhém místě.

Read it

Ve dnech 13-14.2.2016 se uskutečnil herní festival UniCon. Na tomto turnaji nemohl chybět RediA CS:GO tým, který se snažil poprat o ty nejlepší příčky. Jak celý turnaj ve slovenské Trnavě dopadl? V rozhovoru se nám vyjádřil Pavel 'KonKy' Blatoń.

Read it

Dnes jsem si pro Vás připravil zajímavý rozhovor s bývalým kapitánem RediA FIFA sekce Richardem Růžičkou, který vyrazil do německého Erfurtu na turnaj ve Fifě 2016 společně s dalšími pěti Čechy.

Read it

Ve dnech 23.-26.7.2015 se na Ostravském výstavišti konala velkolepá akce nesoucí název LANCRAFT 2015. Nejodvážnější týmy z celé ČR přijely do Ostravy bojovat o vysoké prize money ať už ve hře Counter Strike Global Offensive nebo League of Legends atd. RediA tým měl zastoupení ve hře Counter Strike G...

Read it

Zdravíme všechny naše fanoušky a návštěvníky webu. RediA tým a především FIFA 2015 sekce má za sebou opravdu podařený víkend. Co se za celý víkend událo? Více se dozvíte v další části novinky.

Read it

Napsal TheShadow, 18.04.2014

Ve středu 16.4. odstartoval v Kodani jeden z největších a nejznámějších turnajů na herní scéně. Není řeč o ničem jiném než o probíhajícím Copenhagen Games 2014. Dnes začal v pořadí již třetí den velkolepé akce, která se těší velkému zájmu z řad gamerů. Organizátoři Copenhagen Games i letos připravili několik turnajů, jako například StarCraft II, Fifa 14, Counter-Strike: Global Offensive nebo League of Legends, účastníci her tak mohou bojovat o výhry v hodnotě několik tisíc eur. 

CG

Stejně jak v minulém roce, tak i letošní ročník Copenhagen Games 2014 navštívil hojný počet návštěvníků. Kromě možnosti zhlédnutí některého ze zmíněných turnajů, si mohou zájemci zahrát různé žánry her určené pro playstation 4 až po PC. Největší pozornost však bude věnována finálovým kláním v League of Legends a zejména pak v Counter - Strike: Global Offensive, které se uskuteční v sobotu 19.4. 

 

I letos nebudou chybět vítězové minulého ročníku v CS:GO Ninjas in Pyjamas, kteří si brousí zuby na další triumf a hodlají i tomuto ročníku dominovat. Soupeři jim budou například vítězové z EMS one Katowice polský tým Virtus.pro. Nebudou ale jediní, kdo se bude chtít stát králem turnaje v CS:GO, který nese název Trust FONA. Celkový počet zaregistrovaných týmů se vyšplhal na číslo 58 a týmy jako LDLC.com, Titan, Lemondogs či Alternate plnými profi gamerů určitě nejsou žádnými nováčky a o svou příležitost stát se vítězem, nehodlají dát zadarmo. Nejlepší tým se může radovat z výhry 14 000 €. Na poraženého ve finálovém utkání připadne 6 000 €. Oba soupeři o 3 místo si mezi sebou rozdělí šek v hodnotě 3 000 €.

Přehled týmů a jednotlivé skupiny CS:GO: 

Group 1 Group 2 Group 3 Group 4
 NiP  Titan  Virtus.pro  fnatic
 naptoR.factory  eSpuma  Menace  jQntefabrikkeN
 CDAY-gaming  Aesthetic  FIXNATION  Karnage
     AGENT.no  LORD$NEVERDIE
       
Group 5 Group 6 Group 7 Group 8
 dignitas  LGB eSports  LDLC  Reason
 Falconax  xspell.se  NecroRaisers  Sunken Souls
 Bango-I-Karise  oXzone  NewStyle  FLAEKKETID
 KapinA  Coyotes  Crack Shots  nQrrebronX
       
Group 9 Group 10 Group 11 Group 12
 3DMAX  mousesports  Property  H2k
 Kartfols  haest  Lemondogs  r2r
 TEAMGOK  Avenue  rize  Wild Fire
 ZET  Sesp?mermaid  SKB-EC  Pansy Hippo
       
Group 13 Group 14 Group 15  
 Publiclir.se  fm-eSports  ALTERNATE  
 PigsRUs  Expert  ENCE  
 tRICKED  ESC  NW  
 TAKTISTATIV  NoDice  NoPainNoGain

 

Výsledky základních skupin si můžete prohlédnout zde. Semifinálová a finálová kola proběhnou v sobotu 19.4. Čtvrtfinále v Counter - Strike Global Offensive proběhne v 10:00. Semifinále je naplánované na druhou hodinu odpolední. Finále se bude konat v 17:00. Před malou chvílí proběhlo rozlosování playoffs, které najdete zde.

Kromě již zmíněného turnaje v CS:GO jsou taktéž v sobotu odehrány finálová kola v League of Legend, CS:GO Ladies. Kompletní seznam finálových bojů a jejich začátků si prohlédněte na oraganizačním plánu. Nabízíme Vám také fotoreportáž dění na Copenhagen Games 2014 ze dne středa 16.4. a čtvrtka 17.4 a také videoreportáž z prvního dne. Pokud jste se letos z různých důvodů nemohli akce zúčastnit, neváhejte a sledujte celé dění živě na twitch.tv, na kterém samozřejmě můžete shlédnout všechny finálová a semifinálová kola. 







Avatar
 #1 Management CR Tommy 18.04.2014 / 22:56     Dislike 146  
Super Lexo! Smile
Celkem 1 komentář
Před psaním vzkazů se musíte přihlásit.

Sponsors

Červená Sedma
i3D.net
Vyroba-dresů.cz

Partners

NahoruNahoru