Další velký úspěch v podání Martina Strnada alias Kobbyho. Dne 16.4.2017 se ve spolupráci portálu TOPGAMING.eu a herního klubu RE-LOAD uspořádala kvalifikace na Mistroství české a slovenské republiky ve hře FIFA 2017! RediA KobbyCz se umístil na krásném druhém místě.

Read it

Ve dnech 13-14.2.2016 se uskutečnil herní festival UniCon. Na tomto turnaji nemohl chybět RediA CS:GO tým, který se snažil poprat o ty nejlepší příčky. Jak celý turnaj ve slovenské Trnavě dopadl? V rozhovoru se nám vyjádřil Pavel 'KonKy' Blatoń.

Read it

Dnes jsem si pro Vás připravil zajímavý rozhovor s bývalým kapitánem RediA FIFA sekce Richardem Růžičkou, který vyrazil do německého Erfurtu na turnaj ve Fifě 2016 společně s dalšími pěti Čechy.

Read it

Ve dnech 23.-26.7.2015 se na Ostravském výstavišti konala velkolepá akce nesoucí název LANCRAFT 2015. Nejodvážnější týmy z celé ČR přijely do Ostravy bojovat o vysoké prize money ať už ve hře Counter Strike Global Offensive nebo League of Legends atd. RediA tým měl zastoupení ve hře Counter Strike G...

Read it

Zdravíme všechny naše fanoušky a návštěvníky webu. RediA tým a především FIFA 2015 sekce má za sebou opravdu podařený víkend. Co se za celý víkend událo? Více se dozvíte v další části novinky.

Read it

Napsal kuilys, 14.12.2014

Dnes jsem si pro vás připravil rozhovor a vánoční soutěž s Associate eSports Managerkou společnosti Wargaming, Karolinou "Karlie" Vosátkovou. Na co se hráči můžou těšit? Jak se Karolina dostala na pozici eSport manažerky? Jaký máš názor na spolupráci s portálem Topgaming.eu? Co nás čeká v novince World of Warships? Čtěte dále.






1. Ahoj, nejdříve bych se chtěl zeptat odkud pocházíš a jak ses dostala k tankům?

Ahoj, aktuálně se nacházím ve Francii, ale pocházím z Prahy, tedy ryzí "made in Czech republic" produkt. K tankům jsem se dostala z části díky hře a z části díky kamarádovi ze 73. tankového praporu. Pravdou je, že jsem měla vojenskou techniku tak nějak vždycky ráda. Byla jsem pravidelný účastník Bahen a CIAFu a často jsem si dělala výlety po vojenských muzeí, různých bunkrech a ani historické dokumenty mi nikdy nebyly cizí.



2. Další otázka, jak ses dostala do Wargamingu a proč právě do Wargamingu?

Do Wargamingu jsem se dostala právě díky hře. Jsou tomu tak akorát dva roky, co jsem ze všech luhů a hájů slyšela: "Hraješ tanky?" nebo "Znáš World of Tanks?". Na střední škole jsem byla velký fanda PC her a to až takový, že jsem si jednoho dne řekla, že s tím musím přestat, neb trávim veškerý čas jen u PC.
Z toho důvodu se mi do WoT moc nechtělo, bála jsem se, že mě to chytne. No a bála jsem se oprávněně. Na horské chatě, kam jezdíme s přáteli, jeden kamarád ukecal druhého, ať si hru stáhne a já po návratu domů nakonec udělala totéž, pak jsem si našla tankistu a už se tomu nedalo uniknout.
V té době jsem bydlela zhruba rok v Liberci a plánovala návrat do Prahy - s tím i novou práci. Napadlo mě, že by bylo super, kdyby Wargaming někoho hledal. Měla jsem štěstí, neb zrovna hledal. Úspěšně jsem absolvovala několik pohovorů a už jsem si balila kufry do Francie, kde Wargaming EU pobočka sídlí.

Pokud byste se k nám chtěli přidat, doporučujmi sledovat aktuální volné pozice.
Jak to u nás vypadá?


3. Jaká je tvá pozice a náplň práce?

Začínala jsem na pozici CZ/SK komunitní koordinátorky, ale vždycky jsem pokukovala po eSportu. Tady jsme tomu vždycky říkali "Join the Dark Side, they have cool kids." A je to tak - Wargaming eSport se s novým WoT formátem 7/54 začíná pořádně rozjíždět, bitvy jsou napínavé a svižné a profesionální hráči rozhodně patří mezi "cool kids".  Pro spoustu hráčů z randomu je eSport ještě stále tím temným koutkem, ale doufám, že se najde stále více odvážlivců, kteří se pokusí prokousat skrze Bronze Series do Silver nebo přímo do Gold. Koneckonců už v Silver Series si hráči mohou přijít na celkem slušné finanční odměny a koho týmová hra baví, určitě by to měl zkusit.
A má náplň práce - vše, co se točí kolem eSportu. Každý máme nějakou svou specializaci, ale vzájemně si pomáháme se vším. Od vývoje eSportu, přes eSport komunitu, až po Grand Finals.


4. Hodně hráčů se určitě těší na World of Warships, mohla by jsi nám prozradit co nejvíce o této chystané hře?

World of Warships se zatím stále nachází v Alfě, ale během zimy by hra měla postoupit do uzavřené Bety. Aktuálně probíhají první vlny masového testování - Beta víkendy. Pro fanoušky hry doporučuji sledovat portál worldofwarships.eu, kde se dozví více. Co mohu prozradit je, že lodě mají českého špiona. Marek "Tuccy" Tučan, bývalý komunitní manažer a velký fanda vojenské techniky se totiž přebrodil právě k lodím. S jeho historickými, technickými a komunitními znalostmi si hráči mohou být jisti, že o ně i hru bude dobře postaráno. Koneckonců jeho velké vášně pro lodě jste si mohli všimnout na všech komunitních srazech, kde o nich do detailů mluvil a nebyl k zastavení.






5. Tento rok tradičně proběhly dny NATO v Ostravě a FORGAMES v Praze.
Jak hodnotíš tyto dvě události? Co se ti na nich líbilo nebo naopak?

Z komunitního hlediska považuji za úspěšnější FORGAMES. Hráči si mohli vyzkoušet Blitz, Xbox a jakýkoliv tank na našich PC účtech. Byl čas si s kýmkoliv popovídat, uspořádat soutěže. Zkrátka bylo na všechno víc času. NATO dny byly lepší programem, tedy jsem si je užila víc jako divák. Lidí v naší frontě bylo velké množství a museli jsme všechny rychle točit, aby si mohl každý zahrát. To bohužel způsobuje, že není tolik času si s každým popovídat, neb je to pro nás víc hektické. Brzy se uskuteční další velký komunitní sraz a máte se určitě na co těšit. Víc prozradit bohužel nemůžu, takže sledujte náš portál!



6. Co říkáš na průběh spolupráce mezi turnajovým portálem Topgaming.eu a Wargamingem?

Spolupráce mezi Wargamingem a TopGamingem probíhá relativně krátce, ale věřím, že do budoucna hráčům přinese nejen goldy za jejich úspěchy, ale také další cenné zkušenosti s týmovou hrou. A kdo ví, třeba se příští úspěšný Evropský tým zrodí právě zde!

7. Na co se hráči můžou těšit ve hře World Of Tanks do budoucna?

Rozhodně na spoustu dalších aktualizací. Aktualizace sice nebývají oblíbené téma, ale svědčí o tom, že hra se stále vyvíjí a kdo hru aktivně hraje, vidí, že se vyvájí stále kupředu. Co se budoucnosti týče, věřím, že je právě v eSportu. Ať už se jedná o Fun Cupy nebo turnaje, které pořádá TopGaming, každý je jednou nohou ve Wargaming League a je jen na vás, na kterou úroveň se chcete vypracovat. Týmová hra je úplně jiný druh zábavy a nový formát ve vás rozproudí adrenalin. A holky vždycky letěly po sportovcích. Zkrátka, nestyďte se být geekem ;).

Otázky Fanoušků a hráčů:

1. Martin Aste Bidmon: Všude teď probíhají akce jak nalákat nové hráče, případně neaktivní. Plánuje Wg nějakou odměnu i pro ty co jsou aktivní a hrají bez přestávek už pár let? , + Co je pravdy na šuškandě že by mohl být Československý strom?

Pro aktivní hráče aktuálně funguje odměna ve formě speciálů a speciálních tanků. Hráč, který hraje dlouho, má těchto speciálních tanků ve sbírce vice a měl možnost využít vice speciálů (rychleji postupovat ve hře apod.) Jestli přijde ještě nějaká další forma odměny, to se budeme muset nechat překvapit.

2. Lukáš Macíček: Já bych se chtěl prosím zeptat, kdy příjde engine Hawok?

Havok je plánován na příští rok. V zásadě se chceme ujistit, že ve chvíli, kdy přijde do hry, vše bude stoprocentní. Proto je lépe počkat, než bude dokončen dle našich představ a jeho příchod neuspěchat.

Děkuji ti za rozhovor a přeji mnoho úspěchů jak v práci tak i v osobním životě.




Společně s rozhovorem jsme si pro vás připravili i zajímavou tipovací soutěž o tři bonusové kódy do hry World Of Tanks a tři víkendové vstupy do hry World Of Warships!

Soutěžní otázka
V Jakém oddělení ve WG momentálně Karolina Vosátková pracuje?

Důležitá a jednoduchá pravidla!
1. Veřejně sdílej Facebook novinku (soutěž a rozhovor) na Sociálních sítích(tvém profilu)
2. Odpovědi na soutěžní otázku napište do komentářů pod Facebook příspěvek na stránce WoTCZSK (pokud nemáte o jednu z výher zájem tak to prosím připište k vašemu komentáři!)

Soutěž bude probíhat do 23.12.2014!!!
24.12.2014 Vylosujeme šest správně tipujících a poté je kontaktujeme přes soukromou zprávu pomocí Facebooku! 
Pokud do třech dnů od odeslání zprávy výherce neodpoví, losování proběhne znovu!

 







Žádný obrázek
 #3 CR lukasmacicek 21.12.2014 / 19:28     Dislike 229  
Jinak výborná holka poznali jsme se v Mošnově na dnech NATO. Smile
Žádný obrázek
 #2 CR lukasmacicek 21.12.2014 / 19:17     Dislike 209  
Koordinátorka pro českou a slovenskou komunitu.
Žádný obrázek
 #1 CR Sundenckitt 21.12.2014 / 18:33     Dislike 219  
Ahoj, pro soutěžící: Koordinátorka pro českou a slovenskou komunitu.
Celkem 3 komentáře
Před psaním vzkazů se musíte přihlásit.

Sponsors

Červená Sedma
i3D.net
Vyroba-dresů.cz

Partners

NahoruNahoru